FÅ SILKEMYKE HENDER OG FØTTER MED EN TWIST AV ´PEACH
Etter en lang vinter kulde med masse jobbing, votter og sko så er det tid for å ta tak i våres beste verktøy. Hendene og føttene våre trenger litt luksus innimellom. Prøv vår Satin Hands* Pamping Set Peach kremer. Med en herlig duft av Peach, og du vil føle deg awesome! 

Finn fram fotbadet. Sett føtterne i varmt og behagelig vann i ca 15 minutter. Len deg godt tilbake i soffaen eller i en god stol. Lukk øynene, finn en god bok eller slå på yndlingsprogrammet ditt på tv´n. Nyt det! Scrub føttene dine med den herlige peach scrubben, skyll og tørk godt av føttene og påfør den beroligende kremen til slutt. Sleng bena opp i soffan og slapp enda litt mer av, mens føttene dine kan lufttørka. Kremen vil da få tid til å trekke godt inn og virke på den måten den skal. 

Passer yppelig å forberede dine hender og føtter til det herlige sommerværet kommer.

Si ifra om du har lyst til å prøve serien, eller har en kjæreste, venn eller familie du vil overaske med en liten gave. Du /de kommer garantert til å elske den. 

Vi snakkes! 

 

Man fortjener å unne deg noe godt. Kvalitetstid er viktig! 


2 kommentarer


  • linneavioletta.blogg.no
  • - 29.05.2015 kl.18:36

Den har jeg :) utrolig good bruke, føler meg veldig fresh når jeg brukt den <3, håper du stikker innom min blogg, ha en fin helg <3

linneavioletta.blogg.no: så bra at du liker produktene :D Jeg elsker dem! Si ifra om jeg skal hjelpe deg med noen produkter da :D Jeg skal stikke innom bloggen din vet du :D Tusen takk det samme!

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits