HJEMMEKONTOR OG BESTILLINGER


Heisann, alle sammen!
smile emoticon Just so you know, så sitter jeg på mitt hjemmekontor å jobber med Mary Kay. Tar bestillinger i noen timer nå. Jeg er her for å hjelpe deg med å finne de perfekte produktene for deg! Er det noe du lurer på, så rop ut. Gi lyd ifra deg, så kan vi snakkes over mail eller chat feks. Er ikke alltid man har lyst til å blåtte sine hudproblemer på nett. Og det er veldig forståelig! grin emoticonHar såå mye bra!! Man går virkelig glipp av noe om man ikke har prøvd Mary Kay sine produkter.

Er så å si nettopp hjemme fra min jobb nr. 1. Fra den ene jobben til den andre. Mary Kay er jo bare fantastisk. Er ikke mange produkter som har fungert på min hud, men Mary Kay gjør underverker. Jeg har alltid slitt med huden. Så kjære deg, prøv Mary Kay og jeg kan så og si låve deg at du blir fornøyd. Hvis man finner de riktige produktene tilpasset din hudtype så er produktene veldig effektive. Feks, om du er veldig plaget med tørr hud, enten i ansiktet, hendene eller føttene. Hva enn det måtte være. Jeg kan hjelpe deg :)

Vi har jo også masse bra sminke, for de som elsker å jåle seg litt og føle seg litt ekstra fin. Masse vis. Jeg låver deg at du vil føle deg "like a princess" etter på, med et hakk bedre selvtillit. I Mary Kay bruker vi hjertet, og her skal folk føle seg trygge. Får god oppfølging. Det er noe av det mest fantastiske! 

I et annet innlegg kan jeg legge ut den hudpleie serien jeg bruker nå. Den har kjempe effekt på min hud, faktisk. Er ikke mange produkter som har funket nemlig. Så det er helt fantastisk. Når man føler seg fin og fresh, da øker selvtilliten et hakk med engang. Unner alle den følelsen! Men det som er så kult, er at den følelsen kan vi gjøre noe med :D


4 kommentarer


  • mom
  • - 28.05.2015 kl.18:21

takk for kommentar =)

merethe1: Bare hyggelig! :D Har du hørt om Mary Kay ?

  • Anette
  • - 28.05.2015 kl.20:07

Inneholder disse produktene parabener,sulfater,alkohol,mineralsoljer, alliminium eller lignende skadelige stoffer ?

Anette: Det er nok det, i pittesmå mengder. De parabenene som er i kosmetikk er ikke farlige, for det er en så liten prosent :) Det er jo parabener i alt omtrent, til og med mat. Det er fordi ting skal holde seg friskt og ikke bli ødelagt med engang. Kremer osv hadde blitt sure, magnet og blitt harske med engang uten parabener. I kremer uten parabener må det jo være ett eller annet stoff som er tilsatt som gjør at kremene holder seg friske, og det kan jeg tenke meg er mer farlig. Ihvertfall trolig mindre forsket på. Parabener er det konserveringsmiddelet som er mest forsket på og som er tryggest. Det er selfølgelig heller ikke bra i store mengder, på lik linje med aspartam, sukker, fruktsukker og egentlig det meste. Alt med måte. Mengder av parabener i kosmetiske produkter er ca 0,01(i think), av den grensen som er beregnet som trygg. Altså en hundrededel. Det er altså mer parabener i leverpostei eller en neve med blåbær. Mineraloljer trenger jo huden og kroppen! :) Somsakt, alt med måte! :) Er ihvertfall viktig å velge hudpleieprodukter tilpasset sin egen hudtype, og det har Mary Kay masse og tilby med. Både for ung eller veldig sensitive hud, til en hud som er mere hardfør. I Mary Kay kan vi hjelpe de aller aller fleste, og vi hjelper med hjertet :)

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits