GET INSPIRED


God lørdag, kjære lesere! Tenker det er flere som sitter å tar sin første kaffekopp, med et lite morgentryne nå tidlig lørdags morgen :) Herlig, herlig!

Idag har jeg laget litt inspo til dere :D Dette er bare en brøkdel av hva vi egentlig har på lur. Hadde holdt på i evigheter om jeg skulle posta ut alt på engang. MEN når det er sagt, så har dere muligheten til å få et lite innblikk i Mary Kay og se det store utvalget vi har. Gi lyd ifra deg, så kan vi snakkes nærmere :D Jeg elsker denne jobben. Det er midt i blinken for meg ihvertfall. Kunne ønske alle i hele verden fikk datt over Mary Kay og fikk prøve våre produkter. Man går glipp av noe stort, eksklusivt, effektivt, givende og masse kjærlighet.

Her i Mary Kay har vi ikke bare fokus på produkter, men det ligger så mye mer bak. Vi støtter forskjellige organisasjoner, og vi hjelper med hjertet. Vi tar vare på kundene og kollegaer med respekt og kjærlighet. Kundene får god oppfølging av sin hudpleiekonsulent, slik at man får de riktige produktene tilpasset sin hudtype og deretter sørger vi for at alle føler seg trygge med bruk. Vi hjelper på å øke selvtillitten samt å hjelpe folk til å føle seg verdsatt, slik at man sitter igjen med en følese av brusende glede inni seg. Alle skal føle seg velkommen i Mary Kay :) Og her er vi for å hjelpe dere!

Her får du:
Her kan man skaffe gaver. Enten det er til bursdag, juleaften eller til spesielle anledninger. Eller kanskje du slår ut håret og unner deg noe selv, fordi du fortjener det! Eller kanskje du rett og slett har lyst til å starte å jobbe i Mary Kay? Kanskje er det din drømmejobb. Vil du ha en hobby, en liten jobb på siden av din andre jobb, eller rett og slett ha en 100% stilling. Rop ut! Jeg har MASSE herlig info på lager!! Jeg elsker denne jobben. En dag... endag skal jeg drive med denne jobben 110%. Hele Mary Kay konseptet er helt fantastisk. Helt rått! 

 
Håper du likte litt av min inspo. Kribbler det litt i fingertuppene, ta kontakt da vel. Rop ut om du har noen spørsmål... jeg er her for å hjelpe deg så godt jeg kan! 

Gled deg til første pakke du får i posten. Det er overspruddlende glede, spenning og BEAUTY :D 

HA EN FANTASTISK LØRDAG <3 :D 


6 kommentarer


Så kult! Ha en fin dag:)

Marie Caroline: Tusen takk skal du ha! :D Takk ilige måde!! Ha en super lørdag!

Koselig blogg! Det du driver med virker veldig gøy! Ha en fin lørdag du også<3

randombloggnr1: Tusen takk! Det er kjempegøy :D Ihvertfall hvis man intresserer seg for hudpleie, sminke og i tillegg kundesurvice på ytterste klasse. Da er det yppelig! Har du hørt om Mary Kay før eller ? :)

Hei igjen! :D Kunne du følgt meg her på blogg? slik at jeg kan sende deg en melding? :)

lillebenedikte: Heidu! Da følger jeg deg! :D

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits