SMASHING SUMMER LOVEVær så snill å ta vare på huden din i sommer, uansett hudfarge og hudtype. Om man blir raskt solbrent eller ikke, så beskytt huden din!! UVA og UVB stråler er like farlig for alle. BRUK SOLKREM med HØY FAKTOR! :) Er du av den typen som helst vil ligge å sole deg uten solfaktor, for at du tror du blir fortere brun? Kanskje det føles sånn, men det som skjer... er at du steker huden din. Man kunne like greit lagt seg i en frityrgryte for å få samme resultat. Det verste er at at i den frityr gryta finnes ikke de farlige solstrålene, så det er nesten bedre(for å sette det veldig på spissen). Og dette gjelder somsakt, uansett hudtype og hudfarge. Har man en mørk eller brun hud, skader sola oss like mye. 

Ikke alle skjønner hvor farlig strålene faktisk er, og hvor mye sola aldrer oss tidligere. Noen driter fullstendig i det, og det er så synn! Uansett hvor mange ganger det blir sendt reklamer på tv, eller når det kommer store oppslag i blader og i aviser. Det er faktisk et budskap folk må ta til seg. Vi som reklamerer og selger solfaktor, prøver bare å ta vare på dere. Vi mennesker er alt for dårlig til å ta vare på oss selv. Vi vil heller hjelpe andre(mange av oss). Men hvorfor skal man prakke på andre solkrem og forteller dem hvor skadelig strålene er, om man ikke bruker beskyttelse selv? Sånn er verden blitt. Vi er veldig glad i å ta vare på våre bedre halvdeler, så driter vi litt i oss selv. De fleste har vel opplevd å være solbrent også, og det er ikke veldig behagelig. Da er det sola som du har liggi å blitt frityrstekt av. Mange ligger i timesvis. Det er greit det, men ta vare på deg selv og bruk solkrem. Etter et helt liv med soling kan det gjøre ganske stor skader på kroppen vår, om man ikke har beskyttet seg. Det er et hardt og forferdelig ord, men man kan få kreft. Er jo mye bedre å forebygge! Nå er det mange som sitter å tenker at kreft, kan man få av det meste nå til dags. Ja, det er sikkert my som ligger i det. Men strålene fra sola er innmarrig farlig i lengden. Litt B-vitaminer fra sola må vi jo alle ha, men BRUK SOLKREM!

Solkrem er da så fantastisk. Den beskytter oss mot farlige stråler, vi slipper å bli stekt(til en viss grad), den lukter godt og den gjør at vi holder på brunfargen lenger. Aftersun er også fantastisk, fordi den roer og kjøler ned huden etter en lang dag i sola. Begge tilfører fuktighet slik at vi slipper å føle oss stiv, tørr og brent i huden. AWESOME!

Kanskje du skal stæsje deg litt opp før volleyball på stranda?

Mary Kay* CC Cream -Sunscreen SPF 15: Er jo en dagkrem med faktor og farge. Altså en foundation med faktor. Den er for de som liker å putte pittelitt dekk i fjeset, slik at man kan føle seg litt freshere på stranda, eller til det daglige. Gjerne bruk en god solkrem under denne også. Tenk, beskytt, beskytt, beskytt. CC Cream, kommer i 4 farger. Men kan blande kremene slik at man får de uendelige fargetonene, slik at den tilpasser akkurat din hudfarge. Så her kan du garantert finne den rette for deg.
For de som er glad i mineralfoundation, eller en litt mer puddrete dekk(NOE JEG ELSKER), her finner du alt! Men da bør man bruke solfaktor under sminken, da det ikke er faktor i alle. Jeg kommer senere en dag, med et ordentlig innlegg der temaet er foundation. Der legger jeg ut de forskjellige og skriver litt om dem. Solpudder har vi også, som gir en sommerglød uten like.

Makes you feel awesome!


Her er noe for dere som liker å piffe dere litt ekstra om sommeren. En god lipgloss(de dere ser i midten av bildet). Jeg liker den beige(andre fra høyre side). Mener å huske at den het teddy :) Den sitter godt og gir et skinnende resultat. Har også mange fine farger i både eyliner, øyenskygge og leppestift som gir dere et vokent blikk med glimt i øyet.


For hver maskara som blir solgt, støtter man kreftforeningen <3 Er ikke alltid så mye som skal til! Maskaraen gir et forelskende blikk!

Her ser dere en herlig leppomade som gir et søtt, naturlig resultat som fukter leppene.


Et mild og fin ansiktssett er et must også. Slik at man får vasket av den gamle sminken og bakteriene huden blir utsatt for etter en hel dag. I tillegg får man tilført masse fukt og resutatet er en fresh og fantastisk følelse. Man sitter også igjen med en følelse av en ung og frisk hud, som ligner en babyrumpe :)

 

 
Satin Hands* Pampering Set Peach. Er et peeling sett for deg som vil ha silkemyke hender og føtter, med en duft av peach. Kremen tilfører masse fuktighet! 


Peel kroppen din og føl deg som ny, med en duft av herlige frukter. Tilfør fuktighet så ikke huden din tørster ut :D

Vi har masse i utvalg av parfymer, om du vil lukte helt fantastisk i sommer... eller året rundt. Både til kvinner og menn.

 Skal du til varmere strøk i sommer? Skal skal hoppe i lomma på kjæresten min med fam, å dra til syden. Det gleder jeg meg skikkelig til!

ALLE MÅ NYTE SOMMEREN FOR DET DEN ER GODT FOR.

 

Håper jeg kom med litt fresh inspo. Gjør deg klar for sommeren, og hyl ut om det er noe du lurer på!

 

BEDRE Å VÆRE FØREVAR, ENN ETTER SNAR :)

VÆR SNILL MED HUDEN DIN!


4 kommentarer


Masse masse fine (og sikkert gode) produkter, vil bare prøve alle :D

Inspirerende!!

lillebenedikte: Jaa ikke sant? :D Masse awesome! Så kult at du har lyst til å teste ut :D Hyl ut! Er så mye bra!!

SEVILLE: Tusen takk! Så gøy at du synes det :D

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits