DAGENS PRODUKTMØTE!


Halla, halla og takk for sist! Idag har vi hatt staselig besøk av de to skjønneste turtelduene. Min kule kollega Cato, hadde med seg produkter av alle slag, men selvfølgelig fra Mary Kay. Jeg stor´koste meg der jeg satt å fikk ta og lukte på alt. Er som å sette meg i en godteributikk! Elsker jo sånne ting. Hudpleieprodukter og makeup over alt :D Fantastisk! Gleder meg til jeg skal holde Mary Kay partys hjemme i stua når jeg blir litt varmere i trøya. Lover at man er solgt med engang. Mange tror at produktene er så dyre, men det er de faktisk ikke. Er penger om man ikke har, men i forhold til mye annet, så er produktene drøye og ikke minst effektive... om man velger de riktige produktene til sin hudtype. Man får det man betaler for. Sier ikke dette bare for å selge, men for å snakke fra levera! 

Produktene er faktisk kjempebra. Faktisk sier jeg fordi, jeg har prøvd så innmarrig mang produkter opp igjennom. Men huden min trives ikke med så mange. Mary Kay har gjort susen. Huden min smiler igjen. Og når jeg sier det, da må dere tro meg! Synd at ikke alle vet om Mary Kay, og har lyst til å prøve. Vi mennesker er jo laget sånn at vi veldig gjerne vil lukte å ta på ting, før vi kjøper produktet. Uansett hva det gjelder. Jeg er jo også ganske ny i Mary Kay og kjemper for min plass. Plassen har jeg uansett, men det er helt opp til meg hvor langt jeg vil komme. Og jeg vil og skal komme langt! Vil spre masse glede, inspirasjon og fakta. Vil at folk skal føle seg trygge og sitte igjen med en selvfølelse som er fantastisk.

Vil være med på å bygge opp selvtillitten til folk og bringe et godt rykte. FORDI, Mary Kay er et godt rykte i seg selv. Vi hjelper mange. Mange kvinner og barn som er utsatt og kreftforeningen. Verning om miljøet også. Ikke bare det, men vi hjelper hver enkelt. Vi bryr oss. Er så langt mere enn salg, og det vil jeg også bringe videre. Vil at folk skal få et innblikk i hvordan Mary Kay egentlig er, rundt alle produktene også. 

Det gleder meg for hver gang folk sier at de vil høre mer :D Blir så glad! Nettopp fordi alt er så bra! Vil få folk til å skjønne det. Vil ihvertfall at alle som vil, skal kunne få anledning til å høre og prøve produktene. Etter et møtet med prøving, så er folk somregel solgt. Og det skjønner jeg godt :D For det ble jeg!

Cato, Knut og min kjære Nora satt å koste oss med et lite te-selvskap og massssse herlige produkter. Cato hadde med seg en koffert på over en meter, stappa full av massssssse produkter. Innmarrig trivelig, og så sinnsykt gøy!

Satin Hands Set* Luktet veldig, VELDIG godt!! En klar favoritt :) En duft av peach. Åh så god den var :D


Somsakt, en prikk av en brøkdel er det dere ser her. Er et hav av produkter som man bare kan drømme seg bort i. Nå tenker jeg du ble litt nysgjerrig nå? :D

Ønsker alle en god kveld videre. Min kjære er ikke helt tipp topp pga. invasjon av pollen, så dette blir en skikkelig kosekveld. Får dulle ho frisk igjen, tenker jeg!

Rop ut da, om du har spørsmål eller no´ :D 

GLEDER MEG TIL Å JOBBE VIDERE!!

Snakkas!

 


Ingen kommentarer


Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits