LET THE MAGIC HAPPENS


Hejsann. Fikk tilsendt en flott video av min kjære kollega idag. Den ambefaler jeg å se. Ikke alle har kanskje tolmodighet til å se en 15 min lang video. Men den dama sier mye nyttig. Uansett hva som er drømmen din, så kjemp for den! Drømmer er noe som holder oss mennesker oppe, og da er det veldig viktig å gripe sjangsen når man har den.

"Ikke vent, mulighetene ligger der å venter på dere. Det er ingenting å vente på! Just do it!" Var det ei dame som sa fra en video fra fjordårets seminar. De orda smalt rett i sjela mi. Er akkurat de ordenen der jeg går å sier til meg selv, veldig ofte. Men det var utrolig godt å bare høre noen andre si det. Da gikk det mere opp for meg at ting er mulig, Slev om jeg vet at ting er mulig om man vil nok. Men innimellom får man liksom ikke til å skjønne det, før noen andre sitter å har trua på deg. Uansett hvor langt nede man har vært eller er. Det kommer ann på viljestyrken man selv har, og de folka man har rundt seg. Om man har folk rundt seg som kan kjøre deg helt til skyene, og la deg få håp i drømmene dine. Ta vare på dem. De er gull verdt!

Hver og en er så mye flinkere enn man tror selv. Alle kan hvis de vil! Nå må man jo se ann hva som kan være realistisk å greie for seg selv, men sett deg et mål du vet du kan greie, selv om det kan være lang vei dit. Du greier det helt sikkert, selv om du aldri har gjort det før. Mange tviler alltid på om man kommer til å klare det, sånn er vi mennensker bare laget. Men si til deg selv, som pippi sa -Det har jeg aldri gjort før, så det kan jeg helt sikkert. Ingen vet før man har prøvd. Just do it.

Man kommer til å møte motgang, man kommer til få et nei på ting man vil kjempe seg igjennom... men det skal ikke stoppe deg. Brenner du for det? eller er det en drøm for deg? Ikke la andre bestemme hva du vil, skal eller gjøre. Om det er snakk om helsa, så er det kanskje det beste at du blir fortalt hva du burde gjøre, men det er kun for ditt eget beste. Når det gjelder drømmer og mål, sats, kjemp, vær positiv og ikke la et nei knekke deg. Da kommer du til å nå langt! 

 

Er du en av de som kunne tenkt deg å bli med i teamet til Mary Kay? Gi lyd ifra deg. Du er hjertlig velkommen! Her er det en plass til alle. Kanskje du er mamma og hjemmeværende. Kanskje du er sykmeldt og trenger noe å pussle med? Kanskje du er jobbledig? Eller kanskje du bare har lyst på en hobby vedsiden av jobben din? Hva enn du er, eller måtte ønske. Her er det en plass for alle!


Håper dere får en fin dag :) Snakkes plutselig!
2 kommentarer


Jag älskar tatoveringar kan inte du lägga ut bilder så man kan få se hur dina tatoveringar ser ut? :)))

Sandra Enger: Tusen takk! Får se på det da vettu, men denne bloggen er først og fremst Mary Kay relatert :)

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits