MAKEUP INSPO


INSPO INSPO INSPO

Her har jeg laget en inspo collage til dere. Masse fresh sminke. En pitteliten brøkdel av det vi har til utvalg. Gleder meg som en liten unge, til neste forundringspakke fa Mary Kay. Alltid gøy med ny sminke, det er jo som juleaften. Mon tro jeg skal plukke masse herlig sminke derifra. Er det flere som har lyst på en pakke i posten med masse spennende sminke?! Parfyme, eller hudpleieprodukter. Jeg hjelper deg med å finne de rette nyansene og de rette produktene, du velger hva du vil bestille og jeg fikser resten med stil. Rop ut om du er interessert! Er verdt hver en krone :D 

Kommer til å legge ut noen innlegg om hvor viktig det er å pleie huden riktig, morgen og kveld. Og om hvor mye forurensninger huden utsettes for dagelig. Viktig å ta vare på huden sin, enten man er mann eller kvinne. Er det noe dere lurer på? Eller vil jeg skal skrive om noe spesielt i et innlegg, så er det bare å si ifra. Dette er gøy :D 

1. LE Mary Kay® Nail Lacquer Seafoam

2. Mary Kay® Brush Collection

3. Mary Kay® Facial Highlighting Pen Shade 2

4. Mary Kay® Crème-to-Powder Foundation Beige 1

5. Mary Kay® Mineral Powder Foundation Beige 0,5

6. Mary Kay® Bronzing Powder Light/Medium

7. Mary Kay® Mineral Cheek Color Duo Juicy Guava

8. Mary Kay® Translucent Loose Powder

9. Mary Kay® Brow Definer Pencil Blonde

10. LE Mary Kay® Gel Eyeliner w Brush Applicator Jet Black

11. Mary Kay® Lash Love® Lengthening? Mascara Black

12. LE Mary Kay At Play® Baked Eye Trio Purple Eclipse

13. TimeWise® Age-Fighting Lip Primer

14. Mary Kay® Lip Liner Clear

15. Mary Kay® Creme Lipstick Sweet Nectar

16. Mary Kay® True Dimensions® Lipstick Tangerine Pop

 

VI SNAKKES!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


6 kommentarer


Den maskaraen er helt seriøst den værste jeg noen gang har prøvd! Kjøpte den, testa den et par dager på rad, crap begge dagene så den gikk i søpla! Var dritskuffa for jeg hadde så høye forventnigner til dette merket. Never again!

Trollblomst: Hei! Mary kay har en 100% fornøydhetsgaranti! Det betyr at når du kjøper noe av av din konsulent og det ikke holder til dine forventninger eller løfter, kan du bytte i nytt produkt eller få alle pengene igjen. Gjelder alle produkter, så lenge flasken er halv full eller mer. Mvh Marianne :)

Konsulenten jeg kjøpte fra gadd aldri å svare meg. Useriøst firma ass. Sikkert ikke alle som er like useriøse, men det var ho jeg kjøpte fra. Var på sånnt party hos en kollega for noen år siden.

Trollblomst: Veldig dumt at du har fått den opplevelsen med Mary Kay. Synd ikke du ble fulgt opp fikk svar av din konsulent, noe hver en hudpleiekonsulent skal gjøre med sine kunder. Mary Kay har verdens beste kundesurvice! Om ikke du får svar av din konsulent, så kan jeg selvfølgelig se hva jeg får gjort med saken. Du må jo få et produkt du er fornøyd med. Jeg skal hjelpe deg!

Det er sikkert 3-4år siden og jeg har kastet søpla forlengst så ikke tenk på det. Det med kundeservicen sier jo alle som selger noe da, at akuratt DE har den beste servicen! Hehe.

Ha en fin kveld

Trollblomst: Ok. Ja det er vel sant :) Jeg tror på det jeg driver med ihvertfall, og ble veldig godt tatt imot av mine kollegaer og vet vi har så mye å tilby. Ihvertfall vi som brenner for jobben. Synes det er veldig synd at du har blitt behandlet slik av din konsulent!! Tusen takk, ilige måde :)

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits