TAR DU GODT VARE PÅ DEG SELV OG HUDEN DIN?


Renser du huden din daglig morgen og kveld? Tar du godt vare på deg selv? Og får du det resultatet du vil ha? 

 

`NOEN AV MINE ERFARINGER OG MENINGER´

Jeg har renset huden min så lenge jeg kan huske. Startet først da jeg fikk acneproblemer i tenårene(noe som er veldig vanlig, pga. hormonforandringer). Jeg sleit veldig med acne, og ville prøve alt i hele verden for å bli kvitt det! Noen er flinkere til å godta seg selv for den man er, og driter i hvordan man ser ut. DET ER JO VELDIG BRA, så lenge man tar godt vare på seg selv og har det bra. Man skal ikke tenke for mye på hva andre tenker og føler. Man kan lett bli gal og psyken spiller somregel inn deretter, noe som kan gi utslag på vårt ytre.

You name it... hva er det jeg ikke har prøvd?! Har flydd i mellom råd og tips ifra kjente, internett, apotekfolk og leger. Alle har jo tips, men forskjellige, og de prakker på deg ditt og datt av det sterkeste de har. Ikke rart huden min ble som den ble, skjønner jeg den dag idag. Ikke alle vet hvordan huden egentlig fungerer. Det er en viktig del når man skal kjøpe produkter som man vil se resultater av. Er viktig å vite hvilken hudtype man har. Vet man ikke det, så kan man bestille en time til en hudpleier i en hudpleiesalong, så kan man finne ut av det på noen få minutter. Ambefales! Helt ufarlig.

Men det er også viktig å huske, at selv om man tar en time til en hudpleier med en skikkelig rens feks, så er egenpleien hjemme det aller viktigste! Hudrutinene man tar både morgen og kveld selv hjemme, gir de aller beste resultatene. Huden trenger tid og rutiner for å bygge seg opp på ny. Fra det underste hudlag til det ytterste tar det ca 30 dager. Man må ha tolmodighet. Har man det, så kan man oppnå mye, om man behandler huden riktig. Med nye kremer, trenger huden å venne seg til dem, så problemet man kanskje forverre seg om ikke enda mer, fordi huden skal renses og kvitte seg med alle avfallstoffene før man blir bedre. Presser ut all dritt mot hudoverflaten(noe som kan ende opp med kviser, tørrhet, blankhet osv). Men etter det, blir det så mye bedre. Jeg lover! Alle har forskjellige hudtyper. Derfor viktig å ta utgangspungt i hvordan du føler huden din er, og hvilken hudtype man har. 

Etter jeg gikk et år på hudpleieakademiet, så har jeg selv blitt veldig opptatt av gode produkter. Lærte også en del om hud, men man blir aldri ferdig utlært. Er det ikke noe jeg kan svare på, så finner jeg ut av det! Nå er det jo slik med kroppen vår, at alt starter å jobber innenifra. Som jeg tar opp i dette innlegget som et problem da: uren hud eller acne. Har du et problem med det, så er det også veldig viktig å tenke på hva man drikker og spiser. Eller hvordan du egentlig føler deg eller hvordan dagene dine er. Enten du er på jobb eller skole. Kanskje du er hjemmeværende? Uansett, det er så mye som kan spille inn.

Yttre påvirkninger, som jeg skrev litt om i forige innlegg... alle bakteriene huden din utsettes for dagelig. Feks. alle pengene man tar i hver dag, alle dørhåndtak osv. Og etter det tar du deg i fjeset. Fjeset er veldig utsatt for bakterier. Derfor er det veldig viktig å ta vare på huden for det den er verdt. Det psykiske har også mye og si på huden. Er man veldig stressa, mye lei seg, redd, sint, sover lite, går du på noen medisiner eller p-piller, er du jente med mensen, hormonforandringer? De har også påvirkning på hvordan huden din kan være. Noen er veldig heldig med huden, noen tar veldig godt vare på huden, noen sliter med huden og noen driter fullstendig i den. Kanskje fordi man ikke helt vet.

Nå har jeg fått kontroll over huden min, så jeg holder den i sjakk. Veldig fornøyd!

Men det er muligheter. Er alltid god hjelp en eller annen plass, man må bare finne de riktige som kan hjelpe. Det er mange flinke her i verden skal jeg si deg!

Er det noen som vil dele noen erfaringer eller råd, så er jeg åpen for å lære. Jeg vil gjerne hjelpe! Er det noe du lurer på eller trenger noen råd, så er det bare å spørre. Jeg har veldig mange gode tips og produkter å ambefale. Hva enn det måtte være, rop ut :) Jeg skal prøve å hjelpe så godt jeg kan. Senere vil jeg legge ut en video om min hudpleierutine. Stay tuned.

Har du spørsmål du ikke vil legge ut offentlig, så kommenter som annonym på bloggen, eller lik siden min på facebook og send meg en melding. Søk på: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay så finner du meg. 

 


Ingen kommentarer


Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits