LIQUID FOUNDATION


HEJSANN


Slengte med noe musikk til dere, så har dere bakgrunnsmusikk, hehe. 

 

LIQUID FOUNDATION

Jeg er overasket over denne foundation. Jo eldre jeg har blitt, jo mer har jeg gått bort ifra fountation, fordi jeg synes den lett kan føles tung på ansiktet. Jeg testet faktisk ut disse fountatione igår, da jeg hadde glemt at jeg hadde de. Jeg ble veldig overasket over resultatet. Vet du hva de er jo fantastiske! 


Måtte blande fargene for å få den perfekte fargen til fjeset mitt, men resultatet ble awesome.
Blandet IVORY 5 og BEIGE 3, 50/50. For så å bruke BRONZE 2 til å lage konturer i fjeset. Resultatet ble kjempefint.

Disse er for normal til tørr hud. Oje-fri. Egnet for sensitiv hud. Dekker godt, gir et feilfritt og lekkert resultat.


Jeg følte resultatet lå lett og fint på huden, og jeg fikk den dekkevnen jeg ville ha. La først et tynt lag, for så å dekke til de røde områdene en gang til med en liten pensel. 

 

For at foundation skal sitte hele dagen, legg et lett lag med pudder over.

Mary Kay® Translucent Loose Powder

eller

Mary Kay® Sheer Mineral Pressed Powder Ivory 2

--

 

AWESOME

Så gøy å prøve ut ny sminke, i tillegg til at man føler seg litt ekstra fresh  og glødende etterpå. Om man blir fornøyd da selvfølgelig. 

Her er det også viktig å finne den rette fargen til sin hudtone. Gjerne et hakk lysere enn din egen hudtone, da foundationen blir pittelitt mørkere da den tørker, eller når man legger over et finsh powder.

Håper jeg inspirerte deg til å prøve. Jeg hjelper gjerne om du lurer på noe.

VI TALKS!

  

 

 


2 kommentarer


jeg vil veldig gjerne se før etter bilder. sliter med og finne en god foundation. også synes jeg det var artig att bildene blir lysere når man holder musepekeren over :-D

regnbuehuset~Malin: regnbuehuset~Malin: Hei! Jeg har lagt ut før og etter bilde nå. Sliter du med å finne en god foundation, så kan jeg hjelpe deg. Disse er veldig bra, Jeg er veldig kresen på sminke, da jeg ikke finner så lett fargen som passer til huden min osv. Finn meg på siden min på facebook:

Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Så kan vi snakkes der. Så kan jeg hjelpe deg!

Hehe, små gleder er de man må ta vare på vettu :D

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits