Proppa av herlige produkter på menyen!


Noen som er nysgjerrige på noen av produktene mine? Mine kunder får god oppfølging og veiledning. Produktene er ikke testet på dyr. Produktene er forsket og testet på av kvinner, menn, hudpleiere og leger over hele verden. Er trygge og effektive produkter som har dokumentert effekt. 

Det startet med at jeg prøvde et hudpleiesett og jeg var solgt. Fordi produktene ga resultater på huden min etter kort tid. Gir meg bedre selvfølelse og jeg ser at jeg kan hjelpe et hav av mennesker med det samme. Det gir meg også glede og bedre selvtillit.

Vil du bli min kunde? Eller kanskje er du den rette til å få være min kollega? 

Trygge og gode omgivelser får du med seg selv og huden din med oss i Mary Kay ❤

For å finne produkter som er tilpasset din hudtype, kan jeg hjelpe deg med å analysere hvilken hudtype du har, for å få de beste produktene som er tilpasset akkurat deg. Har 100% fornøydhetsgaranti! 

Har du spørsmål ang huden din, jobben min eller produktene så er det bare til å sende meg en melding. Jeg hjelper deg gjerne :)

 


Ingen kommentarer


Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits