Hudpleie - Råd, veiledning og oppfølging.


 

GOD MORGEN OG RIKTIG GOD LØRDAG!
Jeg er fortsatt villig til å lære masse mer om hudpleie og hud. Man blir aldri ferdig utlært, det liker jeg å tro ihvertfall. En måte jeg lærer veldig mye på er å få hjelpe andre. Og det gir meg også en stor glede, da jeg ser smilet kommer om munnen på de og de øker selvtillitten. Bedre følelse enn det skal man lete lenge etter. Lurer du på noe ang. huden din eller lurer på hvilke produkter du akkurat DU skal bruke for å bedre huden din? Riktig sminkevalg? Hvordan du skal ta hudpleierutinene dine morgen og kveld for å få det resultatet du vil ha på huden din? Ser du etter en fin gave til en du er glad i? Hva enn det skal være, jeg er her for å hjelpe. Vet jeg ikke svaret der og da, så finner jeg ut av det. 

For de som ønsker å følge min facebookside og se hva jeg legger ut der, søk meg opp på facebook og lik siden min. 

Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Der er det også mulig å sende meldinger til meg. Håper jeg kan hjelpe deg. Om det er gode produkter du er ut etter, eller om du bare vil ha noen svar på smørsmål du lurer på. Om du ikke vet om du tørr å spørre meg,  så er det ingen spørsmål som er dumme i min verden. Jeg jobber seriøst og har taushetsplikt. Dette er trygge rammer!

 Jeg gleder meg til å hjelpe deg! 

Ha en strålende lørdag dere :)

 


Ingen kommentarer


Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits