Plaget med blank T-sone?
Plages du med oljete hud? Blir du blank i fjeset i løpet av dagen? De fleste plages litt med det, men noen er mer plaget enn andre. Det typiske er jo at man blir blank i T-sonen, rundt nesa og på hakka. 

Dette er det noe man alltid kan prøve å gjøre noe med. Hvordan man tar hudpleierutinene sine og hvilke produkter man bruker, har mye å si. 

Har lagt ved et bilde der dere ser til venstre en oljefri fuktighetskrem som man legger på før sminke, og et løspudder til høyre, man kan legge oppå for å matte ned huden. Pudderet kan man bruke oppå en foundation også, for at sminket skal sitte hele dagen og for å få et mattere resultat. Pudderet er gjennomsiktig og gir derfor ikke fra seg farge. Denne kremen kan man putte inn i de fleste hudpleieserier, da det er størst effekt på huden om man bruker en serie tilpasset sin hudtype.


Mary Kay Oil-Free Hydrating Gel. 

Gir huden en følelse av ro og velvære som varer opp til 10 timer. Gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse og har en avkjølende og mykgjørende effekt. Er effektiv på blandet / fet hud. Den trekker raskt inn i huden og etterlater en smil om munnen. 

 

 

 Mary Kay Translucent Loose Powder. 

Et ufarget løspudder med lysreflekterende egenskaper som myker opp inntrykket av fine linjer i ansiktet, fikser sminket og holder glansen under kontroll. Dette løse Pudderet føles naturlig på, og gir en fløyelsmyk følelse som varer lenge!  

-------

 

Viktig at man ikke overrenser huden, da problemet kan forverre seg. Lurer du på hvilke produkter du eventuelt skal bruke, eller hvordan du skal ta hudpleierutinene som er best for din hud? Gi et lite vink, så skal jeg hjelpe deg!

Har masse mer å fortelle om disse produktene og enda mer. Snakkes plutselig :)

 

 

 

 

 
Ingen kommentarer


Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits