GI ET SKIKKELIG FUKTIGHETS BOOST TIL HUDEN DIN!


Mary Kay®

EXTRA EMOLLIENT NIGHT CREAM


Etter renserutinene dine på kvelden kan det være godt å påføre en skikkelig fuktighetsgivende krem, som kan pleie huden din mot ekstra tørre områder, jevne ut huden og pleie den myk imens du tar skjønnhetsøvnen din. Du vokner opp med en herlig følelse.

Serlig viktig å huske å ta vare på huden sin nå som det er årstidskifte. Det begynner å bli kaldt i været, og mange kjenner seg sikkert igjen med å føle seg tørr både i ansiktet, hendene, albuene, kærne, på føttene og ellers på kroppen. Til tider kan vi ha en følelse av at vi skrumper inn og huden hyler etter fuktighet.

Vær snill mot deg selv og huden din. Her er et godt, effektivt tips. Mary Kay - Extra Emollient Night Cream. Perfekt å smøre på seg et par-tre ganger i uken, som en maske som pleier huden din glødende, mykgjør, tilfører huden din rikelig med fuktighet og har en beroligende effekt på huden din mens du sover.

 

? Rik fuktighetskrem til meget tørr hud
? Gjenoppretter balansen på ekstra tørre hudpartier
? Hjelper huden med å holde på fukt
? Gjør huden myk, jevn og glatt
? Har en beroligende effekt på huden

---

-Bruk Extra Emollient Night Cream på ekstra tørre hudpartier som et komplement til det vanlige hudpleieprogrammet ditt. Produktet kan også brukes på følsom hud, tetter ikke til porene samt er klinisk testet mot hudirritasjon og allergier.

 

PÅFØRINGSTIPS:

? Legg et tynt lag på ren hud om kvelden, etter at du har smørt deg inn med den vanlige fuktighetskremen din.
? For beste effekt bør huden fuktes med vann før kremen påføres.

 

UNN HUDEN DIN ET SKIKKELIG FUKTIGHETSBOOST. TA VARE PÅ HUDEN DIN!

 

(Ta kontakt med meg på min frittstående hudpleiekonsulent side på facebook - LINK, eller her på bloggen om du lurer på noe. Jeg vil prøve å hjelpe deg så godt jeg kan).

 


10 kommentarer


fint tips:)

Mary Kay har så mye fint og bra! denne hørtes også god ut (:

Silje Moen: Takk :) Effektivt, mildt mot huden og skikkelig god krem. Har du prøvd noen av Mary Kay sine produkter før?

Bergensergenser: Godt å høre at du har fått smaken av Mary Kay. Blir skikkelig stolt når jeg hører du sier det. Mitt mål er å bringe videre hvor positivt disse kremene er for huden(da jeg er veldig fornøyd selv), og blir veldig veldig glad når folk allerede har oppdaget hvor bra dette merket er. Tro det eller ei, men får man god veiledning av sin hudpleiekonsulent, så er det en krem for enhver hudtype. Hvilke produkter har du testet? :)

SV: Aha, så bra da. At det er en krem for en hver hudtype! det visste jeg ikke helt. Nei, jeg har prøvd en oransje hånd skrubb, som fint fungerte for hele kroppen og. Den var helt fantastisk! også tror jeg det var et serum eller noe til ansiktet. Men den er det lenge siden har vært i hus. Men var fornøyd med den og ;-P

Bergensergenser: Ja her kan man få produkter tilpasset hver enkelt hudtype, slik at man kommer nermest mulig det resultatet man selv ønsker. Har også 100 % fornøydhetsgaranti, så er man ikke fornøyd, så ordner vi et nytt prodykt som kunden kan bli fornøyd med. Satin Hands Set er fantastisk ja, helt enig - og lukter så godt. Godt å høre at du er fornøyd! Om du lurer på noe mer, så ta en titt innom min facebook-side og lik den om du vil følge med på hva jeg legger ut osv.(har linket til siden på bloggen). Så kan du sende meg en melding om du lurer på noe mer :D Dette er spennende og gøy! Har så sykt mange gode produkter!

SV: Ja, det gjør det! Å, det skal jeg gjøre :-D

Bergensergenser: Gjør det! Gleder meg til å høre fra deg :D

elsker sminken fra Mary Kay!!

Benedicte Arntzen: Det gleder meg at du sier det. Er det jeg vil videreføre til hele verden! Rop ut om det er noe du lurer på :D

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits