BRUSH COLLECTION

MARY KAY®  

BRUSH COLLECTION

Et profesjonelt resultat begynner med den perfekte kosten. De fem spesialdesignede kostene i Mary Kay® Brush Collection hjelper deg med å legge en profesjonell makeup!

 

1.


Mary Kay® Cheek Brush

Kuppelformede naturhår er ideelt når du vil legget Mary Kay® Mineral Cheek Color på kinnbeina. Påføres med runde bevegelser langs kinnbeina ? begynn på kinnenes høyeste punkt. Denne kosten kan også brukes til Mary Kay® Highlighting Powder.

 

 

2.


Mary Kay® Powder Brush

Jo større kosten er, desto lettere er det å jevne ut pudderet. Bruks til å påføre løst og presset pudder, fiksere foundation og påføre bronze.

 

3.


Mary Kay® Eye Color Brush

Anbefales for lettere påføring av Mary Kay® Mineral Eye Color på øyelokket og under øyenbrynet. 

 

 

4.


Mary Kay® Eye Crease Brush

Denne kosten har kjegleformet bust av naturhår som er ypperlig ved påføring av Mary Kay® Mineral Eye Color når man vil ha dybde og definisjon i globallinjen. Kostens spiss er også prima når man skal legge lysnende highlights i indre og ytre øyekrok.

 

3 Must-Have-Brushes  til...

1.

 

Mary Kay® Eye Smudger Brush

Nå kan du også få en lekker, sotet look! Mary Kay® Eye Smudger Brush har korte, tette strå som gjør det lett å duse ut eyeliner eller øyenskygge langs med vippene.

- Designet for å lage en sotet effekt
- Kvalitativ bust av naturhår
- Ligger perfekt i hånden
- Kan brukes av alle - fra nybegynnere til proffer

 


"Denne kosten er perfekt for å gi sotede øyne mer dybde, slik at det ser ut som at man har brukt flere timer på å duse ut og blande øyenskyggene. Den gjør at du virkelig får kontroll, og gir deg evnen til å påføre farge akkurat der du vil ha de mest dramatiske effektene. Deretter kan du duse ut skyggene med samme nivå av kontroll."

 

 

 

2.

Mary Kay® Liquid Foundation Brush

En spesialdesignet kost av syntethår gir jevn, enkel påføring av Mary Kays flytende foundations! Bustens flate, ovale form gjør det enkelt å tilpasse mengden pudder i ansiktet. Det endelige resultatet blir en perfekt finish!

- Utviklet spesielt for Mary Kay® Liquid Foundation
- Enkel påføring, selv på vanskelige områder
- Kvalitativ bust av syntethår
- Perfekt formet til hånden
- Kan brukes av alle - fra nybegynnere til proffer 


 

"Ved å bruke en foundationkost når du påfører sminken, bruker du betydelig mindre foundation enn du gjør når du påfører den på andre måter. Jeg tar ofte det som er igjen på kosten og legger det på halsen. Da blir hudtonen jevn, og grunnlaget blir perfekt."

 

 

 

 

3.

Mary Kay® Mineral Foundation Brush

Med en bust som tar opp helt rett mengde Mary Kay® Mineral Powder Foundation og fordeler den jevnt over huden, får du det feilfrie resultatet du alltid har ønsket deg!

- Utviklet for Mary Kay® Mineral Powder Foundation
- Gir akkurat den dekningsgraden du vil ha
- Kvalitativ bust av naturhår
- Perfekt formet til hånden
- Kan brukes av alle - fra nybegynnere til proffer


"Jeg er veldig begeistret for denne kosten. Det er så lett å legge Mineral Powder Foundation med den! Man kan også duse ut sminken og arbeide inn andre typer av sminke med den."

---

 

OM DET ER NOE DU LURER PÅ ELLER NOE JEG KAN HJELPE DEG MED, SÅ GI ET LITE VINK. SÅ SKAL JEG HJELPE DEG SÅ GODT JEG KAN! PRISER OSV. VI SNAKKES PLUTSELIG IGJEN!


16 kommentarer


fantastisk flott blogg, skikkelig inspirende man får av å lese denne flinke bloggeren. Ønsker deg en knallbra dag videre, btw så er du velding pen, WOOW <3 keep up the good work!

Disse kostene ser gode ut:) ønsker deg en god dag!

Nicole Touch: Tusen tusen takk! Morro å høre når man legger såppas med tid i det man gjør. Du får ha en fin dag videre du og. Thnx, i will :) Er bare å spørre om du har noen spørsmål innen hudpleie eller disse produktene.

missmommy.blogg.no: De er veldig gode! Om du vil høre mer om de, så ta en titt innom facebook siden min, så kan jeg fortelle deg mer der :D Tusen takk i lige måde :)

bra innlegg, fint at du beskrev hva man kan bruke de forskjellige børstene til ;)

Mari Brennhovd: Takk skal du ha! Det var gøy å høre :) Rop ut om det er noe mer jeg kan hjelpe med!

Virker som gode børster det! (:

Bergensergenser: De er veldig gode! Prøvd noen ? :)

SV: Så bra! nei har ikke det (:

Bergensergenser: De burde prøve :) For et godt resultat, er det viktig med riktige verktøy. Er gøy å legge makeup når man kan bruke fjeset som et lerret. Farge og skyggelegge, både i naturlig sminke og til fest. Så mye lettere å legge et fint resultat når man har riktige koster :D

SV: Ja, det er sant. Høres gode ut da :-D

Bergensergenser: Send meg en melding på facebooksiden min, om du er nysgjerrig på noen produkter! Så kan jeg svare deg enda raskere :) Søk på: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay, så finner du meg.

SV: Får se, hehe (:

Bergensergenser: Den er grei :) Ha en fin kveld :D

SV: Takk, du og :-D

Bergensergenser: Tusen takk :D

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits