TIL 2 AV MINE KJÆRE KUNDERProduktene kom endelig i posten idag. Juleaften hver gang, slår aldri feil. 2 bestillinger fra 2 av mine kjære kunder er pakket og klart til levering. Til alle mine kunder, jeg er så glad for at jeg får lov til å være deres frittstående hudpleiekonsulent. Jeg skal ta godt vare på dere! Er det noe dere lurer på, så er det bare å gi et lite vink. Dere vet hvem dere er! En ære, virkelig!

 

Til alle dere andre som er nysgjerrig på Mary Kay. Enten om du har lyst til å prøve noen produkter, eller om det er noen annet du lurer på innen hudpleie. Feks. Finne Hvilken hudtype du har, eller hvilke produkter som vil passe best til din hudtype? Hva du må gjøre for å få det resultatet du ønsker?! 

Kanskje du lurer på hvordan det er å jobbe for Mary Kay, som frittstående hudpleiekonsulent(som din egen sjef)? 

YOU NAME IT!

 

 

Ihvertfall... Jeg er her, så er det bare for deg å rope ut!

  

 

 

 

 

 


4 kommentarer


så koselig:)

Silje Moen: Takk! Ja, er veldig koselig å få lov til å dulle og pakke inn bestillingene til kundene mine selv. Blir dermed en mer personlig pakke med en koselig hilsen ved siden av :)

Så herlig :D

Sofie Caroline Nilsen: Takk for det! Ja dette er herlig :D

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits