EYE AND LIPS


SITTER Å TAR BESTILLINGER I HELE DAG. SI IFRA OM DET ER NOE DU HAR LYST PÅ! 


SPØR MEG OM DU LURER PÅ PRISER PÅ DISSE KOSTENE. LAGERET ER STAPP FULLT!  

Som sagt, så synes jeg det er viktig med gode sminkekoster når man skal legge sminke. For å designe fjeset riktig, og for å få fram de fine trekkene fjeset ditt har. Det er så mye lettere når man har de verktøyene som hjelper deg til å legge den perfekte makeup. Fremhev dine vakre trekk! Mange mener at sminke skjuler hvem man egentlig er, men etter min mening så er jeg ikke heeeelt enig, men litt. Ja, jeg skjønner hva som ligger i det!

Det er viktig å godta seg selv for den man er. Overdrevent bruk av sminke kan føre til at man ikke tørr å gå uten tilslutt. Jeg har vært i samme bås, men har tvunget meg selv til å gå offentlig med litt mindre sminke gradvis. Er jo ikke meningen at sminke skal gjøre at man får enda dårligere selvtillit når man tar av seg sminken. Sminke bruker mange som et skjold. Mener det er opp til hver enkelt, men husk at du har et fjes som er nydelig uten også. Huden trenger å puste uten sminke også. Serlig om natta, da man tar skjønnhetssøvnen sin. Det er virkelig en vane sak. 

Men kjære vene! Sminke kan jo være så fantastisk! Sminke kan skyte selvtilliten din opp i skyene. Enten du er mann eller kvinne. Andre bruker mer enn andre, men det er helt greit. Så lenge man har det bra... så kjør på. Hva er bedre enn at mennesker stråler tvers igjennom. Enten det er med eller uten sminke. Finnes ikke mer smittende smil enn et godt smil som kommer fra sjela. Jeg synes det er skikkelig gøy og leke med sminke. Eksperimentere med farger, lys og skyggelegging. Skikkelig kult! Åsså så mye gøy man kan gjøre. Enten det er sminke til hverdags, eller fest.

Å bruke fjeset som et lerret, og få fram dine vakre trekk. Skal låve deg at du stråler etterpå. 

Er du ikke vant med sminke, men har lyst til å piffe deg litt opp. Gløde som en spott på den røde løper? Begynn i det små. Kanskje bare maskara, eller kanskje bare litt leppestift. Er ikke alltid så mye som skal til. Lurer du på hvordan du skal legge sminken riktig? Spør en som du vet sminker seg daglig, så får du helt sikkert noen gode tips. Jeg svarer deg gjerne, om det er noe du lurer på. Dette er gøy! Hyl ut...

 

 DA JEG IKKE HAR UTSTYR OG OPPSETT TIL VIDEOKAMERA FOR ØYEBLIKKET, FÅR JEG IKKE LAGET VIDEOER SELV DER JEG FÅR VIST DERE HVORDAN JEG LEGGER SMINKEN MIN. DET SKAL JEG FÅ FIKSET ETTER HVERT. Legger med noen videoer som kan gi litt enkle tips. Jeg kan kalle meg selv en perfeksjonist når det gjelder sminke, så må ha god tid når jeg skal filme, sminke meg og redigere.

SEXY BLIKK

FÅ FRAM DE VAKRE ØYNENE DINE, OG RAM INN FJESET MED NOEN BEDÅRENDE ØYENBRYN.


Legge en eye-primer for at sminken skal sitte hele dagen. 

Etter min hudpleierutine(ET MUST), starter jeg selv alltid med å legge grunnlaget i hele fjeset, med foundation og eventuelt et fix pudder. Da det er gjort legger jeg konturer i fjeset mitt for å få en dybde, slik at det ikke ser ut som om jeg er flat i fjeset. Tar på litt rush for å se litt mer levende og frisk ut i kinnene. Da blir resultatet mer glødende og man får et mer levende resultat. 

 

ØYENBRYN

 

 

 

 

Da det er gjort, rammer jeg inn fjeset mitt med å tegne på øyenbrynene slik jeg vil ha dem. Noen liker å ha skikkelig markerte, andre ikke. De fleste vil at sluttresultatet skal se naturlig ut. Prøv deg frem og finn ut hva du trives best med selv. Jeg liker stort sett å ha markerte øyenbryn. Bruker en spiss øyenbrynsblyant, og former de sånn jeg vil. Øyenbryn er med på å løfte blikket og danne en fin ramme på fjeset ditt. Vil du ha tips til hvilke øyenbryn som vil passe ditt fjes? Gi et lite vink, så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan. 

 

 

 EYELINER

DA DET ER GJORT,

begynner jeg med øynene. Primer er lagt for at sminken skal sitte hele dagen. Om jeg velger å bruke øyeliner, så legger jeg den først. Noen legger øyenskygge først, men jeg synes det er lettere å legge eyeliner først. Da fordi det er lettere å rette opp om man søler, så slipper øyenskyggen å bli ødelagt. Øyeliner kan man legge forskjellig etter hvilke øyne man har. Hvis man har tunge øyne så er det dumt å tegne på slik at man får enda tyngre øyne. De fleste ønsker et løft. 

 

 

30BhzGdGvaI

 

MORSOMME FARGETIPS

ØYENSKYGGE

Etter det legger jeg den øyenskyggen jeg ønsker. Om det er hverdag og jeg skal på jobb, legger jeg som regel en litt mer nøytral farge. Noen dager velger jeg å bare ha øyeliner. Her kan man gjøre så innmari mye forskjellig. Mix, lek, bruk fantasien og skyggelegg. Highlighter er også fint å bruke i øyenkroken og rett under det høyeste pungtet på øyenbrynet, for å få et glimt i øyet og et våkent løft.  Hvis du vil få fram din egen øyenfarge så bruk en farge som vil fremheve. Har du blåe øyne(noe jeg har selv) så er brun, kobberfarger, gull, burgunder, grønt veldig fremhevende på blåe øyne. Bruker også ofte lilla toner. Prøv deg fram og se hvilke farger du liker best.

 


MASKARA

TILSLUTT, 

legger jeg maskara. Jeg liker veldig godt fyldige lange vipper. Har 2 stk som min favoritt for øyeblikket. Nemlig disse: 
Fra venstre Lash Love Lenghtning & Lash Love.

Disse to bruker jeg om hverandre. Noen ganger legger jeg et lag med Lash Love Lenghtining først, for så å legge Lash Love over. Begge er fantastiske. 

For å få et godt resuktat så må man jobbe med vippene når man legger på maskara. Øvelse gjør mester. Kanskje man trenger flere lag for å få det resultatet man ønsker.

 

 

 LIPS

Når det gjelder leppene, så kommer det veldig an på hva man liker å gå med. Kanskje en gjennomsiktig lipgloss passer for anledningen som kan bevare fuktigheten din, eller vil du skeie skikkelig ut med en pop out farge. Hva enn du velger, så er det et stort fargespekter å velge i. En lip-primer er lurt å legge først, da den mykner, får leppestiften til å sitte lenger og gir et finere resultat. En lipliner er veldig lurt å bruke for å ramme inn leppene slik at leppestiften ikke flyter utover. Da vil leppestiften holde seg godt på plass. Påfør deretter den eventuelle leppestiften. Gjerne med en pensel, slik at man har lettere kontroll. Om man vil ha et mer skinnende resultat, så påfør en lipgloss til slutt. 

 

REGNBUENS FARGER ER Å VELGE I

 

Håper dette ka deg enda mere inspirasjon. Vi snakkes plutselig igjen. Er bare å spørre meg om du lurer på noe! 

 

 

 

 

 


Ingen kommentarer


Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits