CITYSCAPE - PARFUM


NEW! 


Disse spennende parfymene får man i en sofistikert blomsterduft også med et touch av maskulinitet.

CITYSCAPE - EAU DE PARFUM


En sofistikert blomsterduft som har hentet inspirasjon fra storbyens puls og glamour.

 

Cityscape - Eau de Parfum inneholder toppnoter av bergamott, rosépepper, rips, aprikos og fiolblader, hjertenoter av orkidé, appelsinblomster, peon og irisolje samt bunnoter av sandeltre, plommer, vaniljestang, angelikarot og rav.

 

 

Kombinasjonen av ingredienser i en duft avgjør ikke bare hvordan den lukter, men også hvor lenge duften blir værende på huden. De forskjellige ingrediensene manifesterer seg på huden i stadier. Man deler opp disse stadiene i tre etapper:

 

- Toppnotene gir den innledende opplevelsen av duften. De introduserer duften, og blir værende i opp til 15 minutter.
- Hjertenotene dukker opp noen minutter etter at parfymen blir påført. Disse kan bli værende under hele duftopplevelsen.
- Bunnotene gir det endelige inntrykket av duften, samt det mest varige. De kan bli værende i flere timer etter at duften påføres.

 

Rett og slett en frisk, mystisk og spennende lukt, etter min mening!

 

 

 

CITYSCAPE - COLOGNE SPRAYEn trendy, sofistikert og maskulin duft som har hentet inspirasjon fra storbyens puls og estetikk.

- Toppnoter: Bl.a bergamott og lavendel
- Hjertenoter: Bl.a whiskeyfat og appelsinblomster
- Bunnoter: Bl.a sedertre

Cityscape - Cologne Spray er en spennende duft med innslag av tre og italiensk bergamott for den sofistikerte mannen.Cityscape - Cologne Spray inneholder toppnoter av italiensk bergamott, lavendel og pepper, hjertenoter av geraniumolje, whiskeyfat og appelsinblomster, samt bunnoter av sedertre, sandeltre, patchouliolje, vetiver og rav.

 

 

 

 


8 kommentarer


Så fin den så ut, og hørtes veldig god ut også! (:

Bergensergenser: Ja den har fått en ganske stilig style! Det er jo smak og behag. Men jeg synes den luktet fresht :D

SV: Det kan jeg tenke meg ;-D

Bergensergenser: Har mange gode lukter. Bruker en parfyme nå som jeg synes er kjempegod!! Lyst til at jeg skal sende deg noen prøver og produkthefte ? Siden du er så aktiv på bloggen min, er det gøy og gi noe tilbake :)

SV: Hehe, ja gjerne det :-D

Bergensergenser: Det skal jeg få til! Da trenger jeg post-adressen din. Send den på en melding til meg på min facebookside. Link til siden finner du på dagens blogg innlegg :) Gjerne lik siden, så får du oppdateringer på alt jeg legger ut der.

SV: Det skal jeg gjøre! og tror jeg har likt siden fra før, men skal gå inn og få gjort det ^^

Bergensergenser: Herlig! Da snakkes vi der :D

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits