HUDPLEIE ER MER OG MER BRUKT AV BÅDE KVINNER OG MENN
HEIPÅDEJ, OG GODMORGEN!  Kom over et fint intervju på GOD MORGEN NORGE til morgenen idag. Der var det snakk om hudpleie for menn. Synes det var et spennende tema, så tenkte å benytte anledningen jeg også. Nå blir det mer og mer normalt at menn renser og pleier huden sin, noe jeg også fikk se etter jeg jobbet i hudpleiesalong.

Som sakt, så synes mange gutter det er "flaut" å ta vare på huden sin, kjøpe eller bruke kremer... fordi de synes det er en jentegreie kanskje. Eller fordi man er usikker i hele settingen. Mange jenter er også i denne situasjonen faktisk. Mange menn føler vel at de mister litt av manndommen ved å bruke de "FJOLLETE" kremene som mange sier. Synes slikt blir for feminint for dem. Og det er veldig synd!

De fleste jenter liker og synes det er mer behagelig, "normalt", med den spa - selvpleie`n, gode lukter og skjønnhet. Nå tar jeg ikke alle under en kam. Jeg vet at det er mange av både gutter og jenter som er veldig flinke til å ta vare på huden sin.


H U D P L E I E   F O R   H E L E   F A M I L I E N


 

-HUDPLEIE ER VIKTIG FOR ALLE OG ENHVER-

Alle vil vel se best mulig ut, lengst mulig i livet, vel?. Det tror jeg innerst inne at alle vil. Ikke alle bryr seg så mye om utseende, fordi man føler seg vel med slik man er, som den man er, og det er jo bra... FOR ALL DEL.

Jeg mener ikke at man skal bruke hudpleie for å endre på den man er. Men er viktig for å holde huden frisk og sunn. Hudpleie forebygger mot aldringstegn og bakterier som kan utvikle seg til å bli betennelse, for å sette det på spissen. Om man er plaget med kviser eller acne, kan grunnen faktisk være at huden trenger å bli renset(Ikke overdrevent, fordi det kan også føre til overfølsom hud som kan reagere på forskjellige måter). 

Om man tenker seg om, så tenk på hvor mye huden utsettes for daglig. Man går feks. i byen, der det er masse eksos. Man tar i dør håndtak overalt, PENGER er noe av den verste bakteriebomben, hundrevis av ting tar vi i daglig som andre også har tatt i. Vi vasker jo ikke hendene våre for hver ting vi tar i. Det burde vi heller ikke gjøre, fordi vi er avhengige av en viss bakterieflora for at kroppen skal være sterk nok til å bekjempe alle bakteriene vi støter på daglig.

Etter vi har tatt i alle disse tingene, så har vi tatt oss selv utallige ganger i fjeset(uten å tenke over det) i løpet av en dag. Dermed er fjeset utsatt for EN MENGDE av bakterier, som det er viktig å få renset av hver kveld, for å bevare en sunn og frisk hud som får puste.

 

Hudpleie er absolutt ikke bare for bare jenter. Mange jenter synes også at det blir for dullete med slikt tull, dessverre. Synes man selv man har en fin hud, så er jo det kjempebra! Men vær så snill, ta meg på mitt ord... ta vare på huden din. Er så viktig for å holde seg frisk lengst mulig. Er også mange andre faktorer som også spiller inn der, men huden er ett av de.

 

SÅ ENKELT DET KAN GJØRES. Hodet kan gjøre ting så innviklet, men dette er noe av de mest simpleste ting.

 

- Spør om råd, så kan jeg hjelpe deg med å finne produkter tilpasset din hud, eller hjelpe deg med hva du kan gjøre for å forbedre akkurat din hudtype. Synes du det er litt ekkelt å spørre om spørsmål ang. din hud offentlig her på bloggen?!

Send meg en melding privat på facebooksiden min, der jeg jobber som frittstående hudpleiekonsulent: FRITTSTÅENDE HUDPLEIEKONSULENT

 8WNRYyARVP

Mange mener at man skal rense huden sin grundig, både morgen og kveld. Det er et OBS! i min verden. Selvfølgelig må man se an hudtypen, men etter min erfaring så kan man forverre sin hud situasjonen av å rense for mye. Det forsto jeg og lærte etter jeg gikk skole på hudakademiet. Det viktigste er å få renset av alle forurensninger og bakterier huden er utsatt for i løpet av en dag, på kvelden før man legger seg. Da vil huden puste, få pleiet og reparert seg igjennom skjønnhetssøvnen hver natt.

 

HUDPLEIE ER IKKE FLAUT, TA VARE PÅ HUDEN DIN 

 

-Kommer til å skrive et innlegg med alle hudpleieseriene jeg selger og jobber med, så dere får et mer innblikk i hvordan hver serie fungerer og hva de kan gjøre med huden.

 

Kan jeg hjelpe deg med noe, så er det veldig spennende! Jeg lærer noe nytt hver dag, og tar med meg erfaringene videre. Håper å høre fra deg, og håper at du fikk noe ut av dette innlegget. Mvh Marianne :)

 

 


Ingen kommentarer


Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits