LOOK INSTANTLY YOUNGER


TIMEWISE - MICRODERMABRASION PLUS SET

Inkludert Refine og nye Pore Minimizer.


 

Her er settet som gir huden et mer ungdommelig utseende og gjør at porene ser betydelig mindre ut.

 

SYNLIGE RESULTATER

Etter å ha brukt TimeWise - Microdermabrasion Plus Set i en uavhengig forfrukerundersøkelse, oppga deltagerne at: 

78% Huden føles umiddelbart bedre.

82% Porene ble betydelig mindre fremtredende.

87% Huden så betydelig bedre ut.

79% Fine linjer hadde blitt synlig forbedret.

 

-Resultatene viser til prosentandelen kvinner blandt 229 paneldeltagere i en uavhengig forbrukerundersøkelse som sa seg enige i utsagnene. Deltagerne brukte de to produktene som er sett 2-3 ganger i uken i 7 dager.

-

TimeWise - Microdermabrasion Plus Set er to raske trinn som har en synlig positiv effekt på huden. Microdermabrasion Refine fjerner døde hudceller og forbereder huden på neste trinn. Pore Minimizer, et serum som påføres rett etter Refine, reduserer det synlige inntrykket av porer. Dette settet har en dramatisk effekt på hudens kvalitet, og får den til å stråle. Etter bare én gangs bruk blir både fine linjer og porer umiddelbart mindre merkbare. Passer til alle hudtyper og hudtoner.

- Gir inntrykk av at porene ser mindre ut
- Synlig forbedring av huden
- Har en rogivende effekt på huden
- Reduserer inntrykket av fine linjer

 

Påføringstips:

- Påfør en liten mengde TimeWise® Microdermabrasion Refine på fuktig hud. Masser peelingkremen varsomt inn i huden med fingertuppene i 1-2 minutter. Skyll godt med lunkent vann og tørk ansiktet. Brukes 2?3 ganger i uken med minst én dags mellomrom. Brukes sjeldnere på følsom hud.


- Påføring av Microdermabrasion Pore Minimizer. Dette serumet kan brukes daglig.

 

 

SERUM

- Et serum er et produkt med aktive ingredienser som er ment å skulle virke dypere ned i huden. Det inneholder høye konsentrasjoner av dyptvirkende ingredienser og øker den totale effekten av hudpleien.

 

- Hva er egentlig forskjellen på et serum og en krem?

- En krem må inneholde både dyptvirkende ingredienser og noe som behandler og beskytter hudens overflate. I en krem bruker man altså en del av plassen i krukken på gode, rike baser, som blant annet styrker hudbarrieren. Ofte er serumene tynnere i konsistensen og trekker lettere inn i huden enn en krem.

- Serum inneholder fra 10 til 30 prosent mer aktive substanser enn kremer. Derfor kan du oppnå et raskere og mer effektivt resultat.

 

SERUM BOOSTER HUDPLEIEN DIN

Hvorfor ikke bare samle alle de gode ingrediensene i serumet i samme krukke og lage en veldig aktiv fuktighetskrem, i stedet for å måtte ha to produkter?

- Man må ha mer fettstoffer i en krem. Penetrasjonen av de aktive stoffene blir ikke optimal siden fettløselige ingredienser kan binde seg til fettstoffer fra kremen på hudoverflaten. Best penetrasjon får man på helt ren hud, med et tyntflytende serum som trekker raskt inn i huden. Men man kan ikke droppe den etterfølgende dagkremen, siden den inneholder fuktighetsfaktorer og fettstoffer som styrker hudbarrieren, og som bremser fordampningen av vann fra huden, forklarer Johansen.

Ønsker du å booste hudpleien din, og få raskere resultater, er altså serum å foretrekke.

 

 

PERFEKT COMBO!

 Rens, fuktighet og Microdermabrasion Plus set.

 

LURER DU PÅ NOE MER ANGÅENDE DISSE PRODUKTENE? SPØRR IVEI. JEG SKAL SVARE DEG SÅ GODT JEG KAN! 
5 kommentarer


Dette vil jeg veldig gjerne bestille fra deg på Fredag kjøre søster. :)

Kjære* hehe, går litt fort over tastaturet her..

De har jeg ikke prøvd før :)

Lise brevik: Så morro. Det kan vi få til vettu. Vi meldes! :D

Iselin Renée: Noen du kunne tenke deg å prøve? :)

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits