WEEKEND HEART - MARY KAY
 
HALLO, HALLO... WEEKEND IS LOADING, for de som ikke allerede har tatt helg da. Jeg var så heldig at jeg fikk frihelg i helgen, selv om jeg var klar for å jobbe. Jobber hver helg omtrendt, så er veldig rart å stå opp på en lørdag å ha fri. Må innrømme at den følelsen sitter jeg å nyyyyter hvert sekund, akkurat nå! Hvor deilig. Nesten glemt hvordan det er å ha fri. Men for all del... jeg er veldig takknemlig for at jeg er i en 100 % stilling + en jobb på siden, jeg kan jobbe så mye jeg vil med. Nemlig Mary Kay.

Benytter lørdagen til å jobbe med Mary Kay, da jeg elsker det jeg driver med. Er min egen sjef i akkurat dette yrket, og må si at det er awesome. Jeg får hjulpet og møtt masse fantastiske mennesker, og jeg får jobbe med hudpleie og makeup, noe jeg synes er veldig interessant og spennende. Endelig får jeg brukt den siste skolegangen min til noe jeg elsker å drive med. Kunne ikke blitt bedre.Idag merker jeg at jeg hadde litt på hjertet, istede for å bare skrive om produkter. Denne jobben er så mye mer enn å selge, den gir så mye. Det beste med denne jobben er å se hvor glad jeg kan gjøre mennesker, ved å hjelpe dem. Ekte smil er det mest smittsomme som finnes! Setter man seg inn i Mary Kays røtter, vil denne jobben og produktene gi en helt annen mening. Skulle ønske så alt for mange flere visste om Mary Kay, men jeg skal gjøre mitt beste med å fortelle og vise. Mary Kay, med hånden på hjertet... kan jeg ærlig si at må være den beste jobben noen kan ha. Ikke alt kan passe for alle, men unner mange dette. Enten som en hobby, en deltidsjobb eller som fulltid. Man velger selv, det er det som er så herlig. Liker du å jobbe med mennesker, legge opp dagen din som du selv vil, jobbe så mye du vil/hvor du vil og hvordan du vil, hjelpe, gi smil, hudpleie og makeup? Da vil jeg si denne jobben er perfekt!

Har heller aldri vært borti noen produkter som er så effektive og pleiende som Mary Kay. Jeg har brukt MANGE serier og hudpleie opp igjennom, fordi jeg har slitt veldig med uren hud. Trodde ikke mine egne øyne da jeg så at disse produktene ga gode resultater, på så kort tid. Trodde ikke det var mulig. Etter en ukes testing, var det ikke noe tvil. Disse produktene ville jeg starte å jobbe med. Kunne ikke la sjangsen gå fra meg, da jeg vil hjelpe alle som trenger og ønsker det, til å få en ny start. Så effeltive produkter, og så gode mennesker som jobber for Mary Kay skal man lete lenge etter. Vi er som en stor familie. Alle hjelper alle.Er du nysgjerrig på produktene eller dette yrket? Gi et lite vink.

Hos meg kan du kose deg med å handle, og i tillegg få god oppfølging og veilednin på hvordan du skal bruke produktene, og hvilke produkter du burde bruke tilpasset din hudtype. Litt shopping over en trivelig kaffe eller en mega kopp med god varm te, det er hyggelig det!

 

 

 

 

En collage er på vei, stay tuned!

 

OPPDATERES....

  

 


Ingen kommentarer


Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits