3 GODE FUKTIGHETSKREMER


Hejsann! Her kan du lese litt om de forskjellige kremene dere så i forige innlegg. Håper jeg kan gjøre deg litt nysgjerrig, fordi produktene er innmarrig gode. Send meg en melding om du har noen spørsmål, så skal jeg svare deg så godt jeg kan. Gled deg LE MINT BLISS

*

Energizing Lotion for Feet & Legs


Gi trøtte føtter og ben en svalende, mintduftende fotkrem!

- Svalende krem med en frisk duft av mint
- Perfekt for trøtte og hovne føtter og ben

 

Flere fordeler

Limited Edition Mint Bliss - Energizing Lotion for Feet & Legs er en svalende, oppfriskende krem til trøtte føtter og ben. Den inneholder godtgjørende ingredienser som blant annet rosmarin, som er rik på antioksidanter og kjent for sine beroligende egenskaper; bark, som gir en lett peeling, og glycerin, som gjør huden mykere og jevnere.

Bruk Limited Edition Mint Bliss? Energizing Lotion for Feet & Legs når føtter og ben er trøtte og hovne etter en lang dag, eller når du vil gi deg selv en deilig pedikyr.

 

*

 

TimeWise - Age-Fighting Moisturizer SPF30

 


Gjør huden herlig myk og fuktet i opp til 10 timer, samt beskytter den mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

- Styrker hudens evne til å holde på fuktighet
- Inneholder solfaktor 30
- Trekker raskt inn i huden
- Beskytter mot aldringstegn forårsaket av frie radikaler

 

Flere fordeler

TimeWise - Age-Fighting Moisturizer Sunscreen SPF 30 tilfører fukt i opp til 10 timer. Kremen beskytter huden mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler og forebygger aldringstegn forårsaket av soleksponering, som eksempelvis linjer og flekker. Hudens fuktighetsbalanse bevares ettersom ingrediensene binder fukten, og kraftfulle antioksidanter beskytter mot frie radikaler som kan føre til at huden aldres for tidlig. Huden føles mykere og ser yngre ut når TimeWise - Age-Fighting Moisturizer SPF 30 brukes sammen med TimeWise - 3-In-1 Cleanser.

Den patenterte TimeWise -sammensetningen reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker ved å påskynde hudens fornyelsesprosess. Passer til følsom hud, er parfymefri, dermatologisk testet og tetter ikke til porene.

 

*

Mary Kay - Intense Moisturizing Cream


Gi huden en følelse av ro og velbefinnende som varer i opp til 10 timer! La deg fortrylle av en intenst fuktighetsgivende krem som gjør huden utrolig myk, jevn og strålende!

- Rik fuktighetskrem til normal/tørr hud
- Tilfører fukt i opp til 10 timer
- Gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse
- Pleiende og mykgjørende
- Får huden til å stråle

 

Flere fordeler

Faktorer som temperatur, luftfuktighet, alder og hormoner kan påvirke hudens fuktighetsbalanse. Intense Moisturizing Cream gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse og gir den et næringsrikt tilskudd av vitaminer og mineraler. Sammensetningen inneholder godtgjørende alger og fuktighetsbevarende ingredienser som gir huden utstråling og gjør den herlig myk og glatt!

Bruk Intense Moisturizing Cream som et tillegg til det daglige hudpleieprogrammet ditt, og få herlig myk og fuktet hud ? hele dagen lang! Produktet kan brukes på følsom hud, er parfymefritt, tetter ikke til porene og er klinisk testet mot hudirritasjon og allergier.


12 kommentarer


Virker som gode fuktighetsgivende produkter! likte best den nederste. Virket som den hadde passet best min hudtype hvertfall^^

Henriette Celin: De er kjempegode! Det beste er jo å bruke en hel hudpleieserie sammen som er tilpasset din hud. Kommer an på hvilken hud du har, og hva du vil oppnå :)

SV: Ja, det er det jo (:

Henriette Celin: Er det noen produkter du vil høre mer om? Alt fra sminke til hudpleieprodukter har jeg å by på :)

SV: Noe fuktighetsgivende til uren og tørr/sensitiv hud hadde vært veldig greit å høre mer om ^^

Henriette Celin: Jeg skal lage et innlegg til ære for deg. Jeg synes det er veldig spennende å få slike oppdrag. Takk for utfordringen, Henriette. Har mange gode produkter og fakta om den hudtypen.Gled deg :)

SV: Å, så koselig!

Det ser jeg frem til, takk :-D

Henriette Celin: Bare hyggelig! Dette er så gøy :D

SV: Så bra, hehe ;-D

Henriette Celin: Er bare å spørre, om du lurer på noe mer. Alt innenfor hudpleie og sminke synes jeg er veldig spennende :D

SV: Det skal jeg gjøre da ^^

Henriette Celin: Det er bra!

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits