MAKEUP.


- NYTT DESIGN, OG NYE INNLEGG ER PÅ VEI -

 

GOD HELG KJÆRE LESERE!

 

Sitter å jobber med MK idag, om det er noe du lurer på så er det bare å hive seg over tastaturet å spørre! Dette er spennende. Idag har jeg postet et bilde av en brøkdel av den herlige makeup`en jeg har å by på. Hvor glad blir ikke sminkeveska og ikke minst huden din av, ny ren sminke i ny og ne`.  Sminken og sminkekostene man bruker, blir en bakteriebombe etter lang tids bruk. Noen er flinke til å vaske kostene sine osv, og det er veldig fint.

En uren hud kan det være en stor skyld i sminken man bruker, eller møkkete / godt brukte sminkekoster som det ligger gammel sminke i, som gir bakterier til huden. Kosthold har den største rollen, men hudpleie er om ikke like viktig for å ha en sunn og glad hud. 

Har sminke for enhver hud, og masse å velge i. Noe av det jeg liker veldig god, er når jeg får et nytt MARYKAY produkthefte i posten. Da sitter jeg å koser meg over en stor kopp med varm te. Innimellom er det gøy og ønske seg, men enda morsommere å shoppe. Ny sminke er vel noe enhver (som bryr som om sminke), klør i fingrene av. GØY! 

Jeg jobber også med å hjelpe folk med å finne de riktige produktene som er tilpasset deres hud, og om det er noen problemer man vil få resultater av. Jeg hjelper så godt jeg kan, og kundene mine får god oppfølging. Jeg har taushetsplikt, så her er ingen spørsmål dumme.

Om du vil sende meg en melding istedefor å kommentere her på bloggen, så er det helt greit. Hudpleie er noe jeg brenner for og elsker å jobbe med det, og ikke minst alle de hyggelige menneskene som jeg setter stor pris på å kunne hjelpe.  

Noen som er interessert i finne gode produkter tilpasset hudtypen sin? Eller lurer på noe ang. hudes sin? Jeg hjelper deg gjerne :) 
2 kommentarer


Gleder meg :-D

Henriette Celin: Ja det burde du :D

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits