HUDPLEIE FOR UREN, TØRR OG SENSITIVE HUD


 

PS: DENNE BLOGGEN ER FORTSATT UNDER BYTTE AV DESIGN. OPPDATERES...

Årstiden styrer også hvordan huden vår har det. Det har dere sikkert merket? Feks. at dere blir tørr når vinteren kommer, eller sommeren er på det sterkeste når sola står på. Noen merker at de produktene man bruker, ikke fungerer like godt året rundt. Det kan være fordi at huden forandrer seg fra årstid, til årstid. Etter hvor kaldt og varmt det er ute.

Det har også mye å si på hva man spiser. Om man får i seg nok vitaminer og mineraler. Har du et godt kosthold? Flink til å drikke vann? Det er så mye som spiller inn.

Bakterier og forurensninger som huden blir utsatt for hver dag, har også en stor rolle. HVOR FLINK ER DU TIL Å TA HUDPLEIERUTINER HVER KVELD?

Huden trenger en rens hver kveld, for å få fjernet de døde hudcellene, og for å få fjernet alle bakterier huden blir utsatt for daglig. Hvordan skal huden ellers kunne puste lett og fritt, og pleies? Vi har jo et imunforsvar som beskytter oss. Vi trenger noen bakterier, slik at vi kan holde oss friske. Men for at huden skal kunne fornye seg og holde seg vakker, trenger den pleie. Derfor viktig med gode produkter og en hudpleierutine hver kveld. Noen renser huden for mye, og da får man helt motsatt resultater enn man ønsker, veldig ofte.

Vær snill mot huden dinTar deg 2-3 minutter hver kveld. Det går raskt, og såppas med egenpleie må man ha tid til og unne seg selv. (HUSK: Viktig å rense huden på riktig måte, med riktige produkter som er tilpasset sin hudtype)

 

(Fikk et ønske fra en leser. Hun ville at jeg skulle skrive et innlegg der jeg la ut noen produkter, som er effektive på uren, tørr og sensitive hud. Og jeg tar utfordringer på strak arm. Dette er spennende!)

De fleste hudpleieseriene fra Mary Kay er milde produkter. Produktene generelt. Men noen har mer sensitiv hud enn andre, og må tilpasses deretter.

 Disse 3 seriene fra Mary Kay er veldig gode og effektive. Som sakt. Noen har mer sensitiv hud enn andre, så jeg liker å følge opp hver enkelt av kundene mine. Prate en stund før jeg velger produkter til hver enkelt. Det er det som er så fint, at alle er forskjellige. Her har vi noe for enhver.

 

I dette innlegget skal jeg ta utgangspunkt i den midterste serien på bildet. Nemlig TIMEWISE - MIRACLE SET. Denne serien får man til normal til tørr hud eller til kombinert til fet hud.

 

Mange som føler seg blank / fet i huden og tenker da at man ikke er tørr. Men det som er litt spennende her, det er at de fleste, altså mange i dette tilfellet, som føler seg oljete i huden, faktisk har tørr hud. Noen over-renser huden i håp om å få fjernet blankheten i løpet av dagen. Det gir bare motsatt virkning, fordi huden jobber for harde livet med å holde talgproduksjonen og det naturlige fettlaget i huden oppe. For mye rensing kan resultere i det tilfelle, desverre.

 

Acne utbrudd er også en god del som får, fordi man renser for mye. Men Acne kan komme av så mangt. Der spiller det inn hvordan man har det psykisk, hva man spiser, hvilke aktiviteter man gjør daglig, og hvordan man behandler huden. Men det kan man gjøre noe med. Finner man den rette veiledningen og de riktige produktene, så er man veldig godt på vei.

 

 

TimeWise - Miracle Set

(Denne serien funger fint til de aller fleste. Er en grunn til at serien heter miracle set)

TimeWise - Miracle Set, består av fire aldringsforebyggende produkter som er utviklet for å maksimere hverandres fordeler og gi fantastiske resultater, også på følsom hud. Mirakelsettet renser, skrubber, frisker opp, jevner ut, tilfører fukt, mykgjør, fornyer og beskytter huden samt gir den ny energi, gjør den synlig fastere og reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker

 

STEG 1: En god rens. (Fjerner døde hudceller, bakterier og forurensning huden blir utsatt for i løpet av dagen, og huden klargjøres til å få en skikkelig god krem på etterpå). Denne renser, skrubber og frisker opp huden i ett og samme trinn. 

 

 

 

STEG 2: EN GOD NATTKREM (Som pleier huden din i dybden for urenheter, gir masse fukt og beroliger huden din når du tar skjønnhetssøvnen) ELSKER DENNE KREMEN. Er et MUST!


 

 

 

 

STEG 3: GODE DAGKREMER (Som tilfører masse fuktighet, pleier huden, beskytter huden mot ytre faktorer året rundt, beskytter mot aldringstegn forårsaket av soleksponering og forbereder den på en dag ute i den store verdenen)

 

TIPS: De fleste som sliter med uren, tørr og sensitive hud. Bruk rens bare på kvelden. På morgenen, skyll fjeset med lunket vann for så å påføre den gode dagkremen. Fordi huden ikke blir utsatt for de påkjenningene når du sover, som den blir utsatt for på dagtid, derfor trenger man ikke å rense huden like godt etter en god natt søvn.

 

 

Om det er noe jeg kan hjelpe med, om du lurer på noe? Spør, så skal jeg få til et så godt svar som mulig. Håper dere fikk noe ut av dette innlegget. Vi snakkes plutselig igjen!


3 kommentarer


Tusen takk for dette innlegget! virker som gode produkter dette, og har selv faktisk bare en krem jeg bruker både til natt og dag. Tror det er litt feil å gjøre, men har rett og slett ikke noe annet akkurat nå. I tillegg er det billigere, eheh x)

Men tipset om å bare rense før man legger seg skal jeg ta til meg, for jeg renser både dag og natt, og det er kanskje med og ødelegger huden min litt? skal hvertfall teste ut om det gjør noe forskjell på meg å bare rense før jeg leger meg ;-)

takk igjen <3

Henriette Celin: Hejdu :) Bare hyggelig! Det er ikke galt å bruke en dagkrem om natten også, det kan du helt fint gjøre. Men det kommer an på hvilket resultat man vi oppnå med huden sin. En dagkrem inneholder ofte en solfaktor i noen tilfeller, som skal beskytte oss fra UVA og UVB steålene vi blir utsatt for ute i sol og dagslys. På natten sover vi jo godt inn under tak, og trenger ikke den beskyttelsen. Da er det mye annet bra en nattkrem kan jobbe med. Den trekker lenger ned i huden vår når vi tar skjønnhetssøvnen vår og jobber den fin til vi våkner om morgenen. Etter man har enset huden på kvelden er huden kjempeklar for en rik nattkrem med masse fuktighet og pleiende inngredienser. Er i løpet av natten vi har det reneste grunnlaget til å benytte sjangsen skikkelig, siden huden skal ligge i flere timer fri for sminke. Da er det yppelig for en herlig nattkrem å jobbe.

Overrensing av huden kan føre til enda mer sensitive hud, og man fjerner det naturlige fettlaget i huden. Da vil huden jobbe som bare det med å produsere talg selv, noe som kan resultere i at man får skikkelig kvise utbrudd, eller bli kjempetørr rett etter man har dusjet og føle seg veldig blank utover dagen. Derfor viktig å bruke gode kremer ett man har renset huden for bakterier om kvelden, slik at huden får opprettholdt den gode balansen med fuktighet og talg. Må se det ann fra person til person, men i de aller fleste tilfeller overrenser mange, og får et mye bedre resultat, om man renser bare kveld. Om morgenen har somsagt ikke huden blitt utsatt for alle de bakteriene og forurensningene huden blir utsatt for i løpet av en dag, som er viktig å fjerne på kvelden. Da er huden ren og kan puste lett igjennom natten mens en krem kan pleie huden sammen med skjønnhetssøvnen. Da vil man vokne om morgenen med en glad og fornøyd hud, som er klar for å bli vasket lett med lunket vann og deretter få en god dagkrem påsmurt. Etter det har sminke eventuelt det perfekte grunnlaget.

Håper du fikk noe ut av svaret mitt. Ha en kjempefin søndag!

SV: Ja, okei. Skjønner det med ekstra fuktighet om kvelden i nattkremen hvertfall. Det har i grunn dagkremen min (:

Ser det med at det bare er nødvendig å rense på kvelden ja, og at mange overrenser. Tusen takk for tipset nok en gang, jeg har renset bare kveld nå i 2 dager og føler allerede huden er bedre av å ikke rense 2 ganger daglig :-D

Takk for svar og tips!

ønsker deg også en kjempefin søndag ^^

Legg igjen en kommentar


From Norway. Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits