MIRACLE SET


 

TimeWise® Miracle Set® comb/oily

 


 Mary Kays fantastiske mirakelsett tilbyr et komplett hudpleieprogram med en rekke fordeler for huden. Ved regelmessig bruk reduseres inntrykket av fine linjer og rynker, hudens motstandsdyktighet styrkes, hudtonen blir jevnere og huden glattere.

- Gir et komplett hudpleieprogram
- Renser, skrubber og frisker opp
- Absorberer overflødig olje
- Mykgjørende, fuktighetsgivende og utjevnende
- Beskytter og styrker
- Reduserer inntrykket av fine linjer og rynker

 


 

Flere fordeler:

TimeWise® Miracle Set® består av fire aldringsforebyggende produkter som er utviklet for å maksimere hverandres fordeler og gi fantastiske resultater, også på følsom hud. Mirakelsettet renser, skrubber, frisker opp, jevner ut, tilfører fukt, mykgjør, fornyer og beskytter huden samt gir den ny energi, gjør den synlig fastere og reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker. 

Mirakelsettet består av:
TimeWise® 3-In-1 Cleanser, som renser, skrubber og frisker opp huden i ett og samme trinn.

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer, som gir huden skjønn fukt i opp til 10 timer og fjerner overflødig olje. Den patenterte sammensetningen reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker, slik at huden holder seg herlig frisk og ungdommelig.

TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF 30, som beskytter huden mot ytre faktorer og bidrar til å forebygge aldringstegn på huden som kan oppstå som følge av soleksponering, deriblant linjer og misfarging. 

TimeWise® Night Solution, et unikt system av godtgjørende mikrokapsler som gjør underverker for huden mens du sover. Kapslene inneholder effektive, styrkende antioksidanter som fremmer hudens fornyelsesprosess. Når alle produktene i settet brukes sammen, samarbeider de for å gjøre huden fastere og glattere, gi den en frisk glød og minske synlige aldringstegn. 

Den patenterte TimeWise®-sammensetningen reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker ved å påskynde hudens fornyelsesprosess. Produktene kan brukes på følsom hud, er parfymefrie, dermatologisk testet og tetter ikke til porene. 

Leter du etter den perfekte hudpleie tilpasset din hud, som faktisk fungerer? Jeg angrer ikke et sekund på at jeg startet med disse produktene. Startet deretter å jobbe med dem som frittstående hudpleiekonsulent, fordi jeg så levende bevis på at de fungerte så bra! Lurer du på noe ang. produktene Mary Kay har, fra sminke til hudpleieprodukter... ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg så godt jeg kan. Gleder meg! 

Sjekk ut facebook siden min, der kan du sende meg en privat melding:

(Jeg har taushetsplikt)

https://www.facebook.com/mariannebrevikmarykay/


2 kommentarer


Takk for tips :)

Iselin Renée: Bare hyggelig! Send meg en melding på facebook, så kan fortelle deg litt mer om produktene som er tilpasset din hud :D

Legg igjen en kommentar


-From Norway. -Work: Mary Kay - "Her drømmer man stort, og drømmer kan bli til virkelighet." -FIND ME ON FACEBOOK: Marianne Brevik - Frittstående Hudpleiekonsulent - Mary Kay

Kategorier


hits